کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان لنده گفت: طی بازدید بازرسان بهداشت محیط شهرستان چهار واحد صنفی به علت عدم رعایت موازین بهداشتی پلمپ شد.
کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان لنده گفت: طی بازدید بازرسان بهداشت محیط شهرستان چهار واحد صنفی به علت عدم رعایت موازین بهداشتی پلمپ شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده، فریبرز یاوریان افزود: در راستای ارتقای سطح سلامت جامعه و تامین امنیت غذایی شهروندان کارشناسان واحد مهندسی بهداشت محیط طی بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به دلیل عدم رعایت اصول بهداشت محیط سه واحد صنفی حساس و یک اماکن را پملپ نمودند.
وی اظهار داشت: این صنوف می توانند پس از طی مهلت قانونی با تایید بازرسین بهداشت محیط جهت رفع نواقص اقدام نمایند.
وی ادامه داد: این صنوف به دلیل عدم رعایت آیتم های بهداشتی مطابق ماده 13 قانون مواد خوراکی و آشامیدنی پس از ارائه آموزش های لازم به متصدیان این صنف، در مرحله اول اخطاریه صادر و در مرحله دوم اقدام به پلمب این مکان نمودیم و پرونده نیز به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد.
مهندس یاوریان خاطر نشان کرد: به منظور حفظ سلامت مردم در صورت مشاهده هر گونه مشکل بهداشتی، همشهریان عزیز با سامانه 190 تماس بگیرند و همکاران بهداشت با حساسیت و قاطعیت تمام به مشکلات بهداشتی خصوصا در زمینه مواد غذایی و آشامیدنی برخورد خواهند کرد.





